• Elko

  Design i hele hjemmet

  De fleste har kanskje ikke noe forhold til hvilke brytere og stikkontakter de har i hjemmet sitt. Heller ikke til hvilke valgmuligheter som fins, og hvor mye utseendet til produktene kan bidra til et helhetlig interiør.

 • Interiørtips fra Norske Interiørblogger

  Interiørtips fra Norske Interiørblogger

  Er du interessert i interiør, har du garantert hørt om Norges mest besøkte interiørblogg. Siden 2008 har Solveig Grøvle og Ann Helen Lund samlet norske interiørspirer i blogguniverset Norske Interiørblogger.

 • Straale

  Interiørbelysning

  Skal du bygge hus, pusse opp, eller bare friske opp hjemmet ditt, innendørs eller utendørs, er belysning noe av det viktigste du bør tenke på. God og riktig belysning er viktig for trivsel, stemning og miljø i hjemmet ditt - spesielt i Norge, hvor vinterhalvåret ofte er mørkt.

 • Hjemmeautomasjon som forenkler livet

  Hjemmeautomasjonen som forenkler livet

  free@home® forvandler huset eller leiligheten til en intelligent hjem. Både persienner, lys, oppvarming, air-conditioning, porttelefon eller scener kan lett fjernstyres via en bryter på veggen, med PC, nettbrett eller med smarttelefonen.

 • Hager

  Det moderne gulvlist systemet SL 

  Skal du rehabilitere hjemmet ditt?
  I dag finnes det mange muligheter med moderne gulvlister. En smart detalj er at kanalene kan utstyres med LED-slynge, slik at gulvet lyses opp når noen kommer inn. Praktisk som f.eks. ledelys og nattlys i korridorer og rom med gjennomgangstrafikk

 • Varme

  Fordeler med varmekabler

  Elektrisk gulvvarme er usynlig og opptar ingen veggplass. Varmen fordeles jevnt i rommet og gir en komfort som må oppleves. Det samler seg ikke støv ved varmekilden, og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker.

 • Hvordan energimerker jeg

  Energimerking av ditt hjem

  Du kan på enkelt vis selv energimerke boligen din.

  For mer informasjon klikk på bilde