• Stue

  Fornye stuen?

  Belysningen er en viktig del av en moderne stue. Du har sikkert mange lampepunkter i stuen din, og antagelig er det en bryter til hvert av dem. Greit nok, men hadde det ikke vært fint å kunne slå av og på lys, og regulere lysstyrken, fra ett sted i rommet?

 • Kjøkken

  Et hyggeligere og mer praktisk kjøkken

  For mange av oss er kjøkkenet boligens viktigste rom, og et rom som gir utrolige muligheter når vi ønsker å fornye det. Men hva kan du få til her kommer selvfølgelig an på hvor mye du ønsker å gjøre. 

 • Bad

  Slik får du en bedre morgen på badet

  Passe lyst, passe varmt. Er det ikke slik du ønsker at badet ditt skal ta imot deg når du forsiktig starter den nye dagen?

  Men er det sånn? Eller er det mer det at du blir blendet av lyset, og tempraturen er akkurat litt for høy - eller litt for lav? Det er enkelt å gjøre noe med.

 • Design

  Elektrisk materiell etter din personlige stil

  Har du noen gang tenkt på hvor synlig det elektriske materiellet hjemme i boligen din egentlig er? Det gir deg også en mulighet til å heve interiøret i boligen din med fine, små designdetaljer. Uansett hvilken innredning du har valgt, vil du finne elektrisk ELKO- materiell som passer perfekt til ditt hjem.

 • Designrammer

  Designrammer

  En bryter fra Gira er ikke som alle andre brytere. Med en gang du får en Gira bryter på veggen, vet du at du har valgt riktig.

  Ikke bare har du valgmuligheter innen form, farge og materiale; men bryterens praktiske funksjon, er også utenom det vanlige. Du merker umiddelbart kvaliteten i betjeningskomforten, den lette berøringen som gir en presis respons og et eksklusivt preg.

 • Prikken over i-en

  Prikken over i-en

  De fleste av oss bruker mye tid på valg av farger og møbler når vi pusser opp. Et tips er å også tenke på panelovnene helt i startfasen av oppussingen.

  Å velge panelovner som passer inn, vil heve helthetsinntrykket og gi en balanse og ro til et rom. «Glemmer du panelovnene kan de bryte med harmonien og virke forstyrrende», sier interiørstylisten.

 • Lyd og bilde

  Lyd og bilde

  La lyden følge deg i alle rom! Med et integrert lydanlegg av høy kvalitet kan du styre musikken i flere individuelle soner i hele boligen.

  Stilige løsninger som innfelte høyttalere, dockingstasjon, bluetoothmottaker og multimediakontakter, er lekre interiørdetaljer som ikke tar opp verdifull plass og gir deg en ryddig installasjon. De smarte løsningene du velger hos oss, gjør boligen moderne og attraktiv.

 • Sikkerhet

  Elektrikeren kan gjøre hjemmet ditt sikrere

  Omkring 40% av alle branner i Norge har en elektrisk årsak. Heldigvis er det enkelt for elektrikeren å redusere risikoen hjemme hos deg. 

  Etter hvert som vi får flere og flere elektriske apparater blir det gjerne for få stikkontakter, og så tar vi i bruk skjøteledninger og dobbeltstøpsler. Det er en midlertidig løsning som du helst skal unngå.

 • Komfort

  Kan elektrikeren gi deg mer komfort?

  Ja, og spesielt hvis du likevel skal pusse opp hjemme! Da skal du antagelig likevel ta ned lysbrytere og kontakter, og har enklere muligheten til å gjøre forandringer etter behov.

  Stikkontakter, brytere, dimmere og termostater blir fort en del av hverdagen som vi ikke ser. Men en oppussing er en fin anledning til å optimalisere det elektriske anlegget, slik at det blir bedre tilpasset de behovene du faktisk har nå


 • Straale

  Interiørbelysning

  Skal du bygge hus, pusse opp, eller bare friske opp hjemmet ditt, innendørs eller utendørs, er belysning noe av det viktigste du bør tenke på. God og riktig belysning er viktig for trivsel, stemning og miljø i hjemmet ditt - spesielt i Norge, hvor vinterhalvåret ofte er mørkt.

 • Schneider

  Velg riktig ladeløsning til din elbil

  Velg en kvalifisert elektriker når du skal installere hjemmelader til elbilen din. Det stilles krav til å installere en dedikert strømkurs i sikringsskapet til ladestasjonen. Dette gjør ladingen tryggere uten at den forstyrrer det elektriske anlegget ditt. Ladestasjonen er beregnet på å levere høy effekt flere timer hver dag, i motsetning til en vanlig husholdningsstikkontakt som ikke er konstruert for så stor belastning over lang tid.  

 • Hjemmeautomasjon som forenkler livet

  Hjemmeautomasjonen som forenkler livet

  free@home® forvandler huset eller leiligheten til en intelligent hjem. Både persienner, lys, oppvarming, air-conditioning, porttelefon eller scener kan lett fjernstyres via en bryter på veggen, med PC, nettbrett eller med smarttelefonen.

 • Hager

  Det moderne gulvlist systemet SL 

  Skal du rehabilitere hjemmet ditt?
  I dag finnes det mange muligheter med moderne gulvlister. En smart detalj er at kanalene kan utstyres med LED-slynge, slik at gulvet lyses opp når noen kommer inn. Praktisk som f.eks. ledelys og nattlys i korridorer og rom med gjennomgangstrafikk

 • Varme

  Fordeler med varmekabler

  Et varmt gulv er en stor varmeflate med lav temperatur og jevn varmefordeling. Dette gir et godt og behagelig inne-
  miljø. Elektrisk gulvvarme er usynlig og opptar ingen vegg-
  plass. Varmen fordeles jevnt i rommet og gir en komfort som må oppleves. Det samler seg ikke støv ved varmekilden, og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker.

 • Snø

  Snø- og isfritt vinteren gjennom

  Varmekabler i bakken sikrer at oppkjørselen, trappen eller inngangspartiet ditt er snø- og isfri hele vinteren. Nexans har varmekabler som kan installeres direkte i varm asfalt, i betong, under belegningsstein eller heller.

 • Hvordan energimerker jeg

  Energimerking av ditt hjem

  Du kan på enkelt vis selv energimerke boligen din.

  For mer informasjon klikk på bilde

Logg inn for medlemmer

Kontakt oss

Elkonor AS        /        Sandstuveien 70        /        0680 Oslo