Gå til innholdet

Logg inn for medlemmer

Bilde av Panelovn fra Dimplex Nobø

Foto: Panelovn fra Dimplex Nobø

Fordeler med elektrisk oppvarming

Elektrisk oppvarming har rask og stabil effekt, og med moderne teknologi kan du faktisk redusere energiforbruket med bruk av panelovner og varmekabler.

Økonomisk med varmekabler og panelovner

Det er en myte at det er kostbart med elektrisk oppvarming av en hel bolig. Nyere panelovner har styringssystemer og mobilapper som gjør det enkelt å overvåke og justere temperaturen i ulike rom og avdelinger i huset. På denne måten kan du sørge for at temperaturen synker når du sover eller ikke er hjemme, og at det alltid er en komfortabel temperatur når du våkner eller kommer hjem. 

Mest effektivt med elektrisk oppvarming

Oppvarming av boligen står for omtrent 55% av strømforbruket i boligen. Ved hjelp av enkelttermostater eller et sentralt varmestyringssystem kan energibehovet til oppvarming reduseres med inntil 30%. Dersom du har en eldre bolig med flere rom og seksjoner kan det være smart å velge panelovner eller varmekabler. Dette er også den mest effektive og stabile oppvarmingen, og er enkelt og raskt å justere i gradene. Det finnes også en rekke panelovner med funksjonelt og smart design som vil ta seg godt ut i et moderne hjem.

Kontakt en av våre elektrikere hvis du vil ha råd og veiledning om oppvarming av boligen din.