Våre samarbeidspartnere

Vi benytter utelukkende produkter fra anerkjente leverandører som sikrer at vi kan gi 5 års garanti på produktene, samtidig som vi vet at kundene våre får produkter som er laget for å vare lenge.

ABB Logo

ABBs automasjonsvirksomhet er verdensledende når det gjelder komplette elektro- og automasjonssystemer til industriell produksjon.

CTM Lyng logo

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi.

Easee logo

Easee ble stiftet i januar 2018 av 3 norske gründere som gikk med en klar idé om hvordan de ville lage verdens smarteste elbillader.

Eaton logo

Eaton Electric AS dekker hele spekteret av materiell og styringssystemer og er markedsledere på jordfeilautomater til sikringsskapet.

Elko logo

ELKO er landets ledende produsent av elektromateriell. De leder an i utviklingen av revolusjonerende design og funksjon på brytere og stikkontakter.

Elit logo

ELIT AS ble etablert i 1997 av to gründere med et brennende ønske og engasjement for å fremskaffe og utvikle produkter innenfor et nisjepreget produktområde som måleinstrumenter og jording.

Elotec logo

Totalleverandør av alarm og overvåking. Vi tilbyr sikkerhet via autoriserte forhandlere spredt fra Island til Dubai.

Glen Dimplex logo

Glen Dimplex Nordic er en norsk produsent av Nobø varmeovner med internasjonal suksess.

Hager logo

Hager er kjent for løsninger som er enkle å installere, enkle å bruke, og som stadig utvikles videre.

Lyskomponenter logo

Lyskomponenter AS er totalleverandør av belysning og er en del av konsernet The Light Group (TLG). SLC er vår merkevare og selges og distribuerer til nesten 30 land. Totalt i konsernet produserer vi i overkant av 2000 egne artikler, både innen LED- belysning og styring/regulering av belysning. Vi prosjekterer og leverer komplette belysningsløsninger til blant annet nærings- og industri- bygg, leilighetsbygg, butikker, offentlige bygg, boliger og utendørsanlegg.

Micromatic logo

Micromatic er leverandør av utstyr som styrer og kontrollerer el-installasjoner. Løsningene kombinerer energi­økonomisering med design og komfort fra de fremste produsentene i Europa.

Nexans logo

Nexans Norway AS er den ledende leverandøren av varme- og intallasjonskabel, samt tele- og datakabel i Norge.

NorDesign ble startet i 1985, som et rent agenturfirma innen møbel og belysning. Fra 2001 startet de utviklingen av egne produkter.
Deres produktportefølje i dag består i hovedsak av egenutviklede produkter, samt produkter fra spanske LEDS C4 og italienske Zava.
De benytter også komponenter i deres produkter fra anerkjente europeiske brands som Osram og Philips.

I dag opererer de i hele det Skandinaviske markedet, hvor de leverer belysning til hus og hjem segmentet, og til kontor / offentlig segmentet.

Prysiam logo

Prysmian Group Norge leverer kvalitetskabler fra Draka, Prysmian og General Cable.

Selskapet er en betydelig leverandør til elektromarkedet i Norge.

Schenider logo

Schneider Electric har markedets bredeste utvalg av innovative løsninger til energistyring og -overvåking, el-distribusjon og el-, tele- og datainstallasjon.

Signify Logo

Signify er blant verdens ledende selskaper innen belysning og leverer energieffektive belysningsprodukter, -systemer og -tjenester av høy kvalitet. Philips er det globale merkevarenavnet for deres profesjonelle belysningsprodukter.

SG logo

SG produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter. Selskapet har spesialisert seg på armaturer til hjem- og prosjektmarkedet.

Teccon logo

TECCON utvikler, produserer, importerer og leverer elektrikerprodukter av høy kvalitet, noe elektrikere og installatører har verdsatt siden starten i 1988.

Thermo Floor logo

I Thermo-Floor AS baserer vi våre verdier på service, kompetanse og tillit. Kunden skal kunne stole på oss. Vår største kundegruppe består av elektroinstallatører i hele Norge, og vi jobber også en del mot industrikunder.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.