Gå til innholdet

Våre samarbeidspartnere

ABBs automasjonsvirksomhet er verdensledende når det gjelder komplette elektro- og automasjonssystemer til industriell produksjon.

Eaton Electric AS dekker hele spekteret av materiell og styringssystemer og er markedsledere på jordfeilautomater til sikringsskapet.

ELKO er landets ledende produsent av elektromateriell. De leder an i utviklingen av revolusjonerende design og funksjon på brytere og stikkontakter.

Glen Dimplex Nordic er en norsk produsent av Nobø varmeovner med internasjonal suksess.

Hager er kjent for løsninger som er enkle å installere, enkle å bruke, og som stadig utvikles videre.

Reservedeler til lysarmaturer er vårt varemerke. Vi har satt delene i system i en rikholdig katalog pluss at våre praktiske esker har sørget for at reservedelene blir tatt vare på ute i servicebiler og lokale lager.

Micromatic er leverandør av utstyr som styrer og kontrollerer el-installasjoner. Løsningene kombinerer energi­økonomisering med design og komfort fra de fremste produsentene i Europa.

Nexans Norway AS er den ledende leverandøren av varme- og intallasjonskabel, samt tele- og datakabel i Norge.

Prysmian Group Norge leverer kvalitetskabler fra Draka, Prysmian og General Cable.
Selskapet er en betydelig leverandør til elektromarkedet i Norge.

Schneider Electric har markedets bredeste utvalg av innovative løsninger til energistyring og -overvåking, el-distribusjon og el-, tele- og datainstallasjon.

Signify er blant verdens ledende selskaper innen belysning og leverer energieffektive belysningsprodukter, -systemer og -tjenester av høy kvalitet. Philips er det globale merkevarenavnet for deres profesjonelle belysningsprodukter.

SG produktene er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og konsulenter. Selskapet har spesialisert seg på armaturer til hjem- og prosjektmarkedet.

I Thermo-Floor AS baserer vi våre verdier på service, kompetanse og tillit. Kunden skal kunne stole på oss. Vår største kundegruppe består av elektroinstallatører i hele Norge, og vi jobber også en del mot industrikunder.